Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Päädyit nähtävästi liittymään, ja nyt olet etsiskelemässä paikkaa jonne kirjoitella roolejasi? Olet saapunut päämäärääsi! Täällä saat kirjoittaa lyhyitä tai pitkiä rooleja hahmollasi, yhdessä toisten tylypahkalaisten kanssa.
Vielä varmistuksena, jos joku ei ymmärtänyt; Sempra ei ole tarinaroolipeli.
Sempra on hidaskulkuinen, muiden pelaajien kesken pelattava roolipeli. Alhaalta löydät tämänhetkisen ajan, sään, ja muun ilmoitettavan. Muista vilkaista TÄÄLTÄ kuinka kirjoitat roolipelejäsi. Rooleista ansaitsee rahaa ja tupapisteitä.
Aikaskippejä tehdään joskus, ja jos sinulla jää jotain kesken sen aikana, voit kirjoittaa asiasi rauhassa loppuun! Viikonloppuisin skipataan yleensä usein, kun silloin ei ole paljoa kirjoitettavaa.

Voit myös kirjoittaa tupasi NPC-hahmolla, jolloin ansaitset tuvallesi tupareita!


Aika: Sunnuntai 3. syyskuuta, 8:00
Sää: Sää on aurinkoinen ja lämmin, mutta ilmassa tuntuu viileä tuulenvire.
Muuta: Aamiainen Suuressa salissa 8:00-9:00.
 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Isaiah Sawyer

25.07.2017 22:33
Asha kertoi omista lomakokemuksistaan ja palautti sitten kysymyksen Isaiahille.
”Minulla on sukua äidin puolelta Saksassa, joten olimme siellä aika lailla koko kesän. Osaan jotenkin puhua saksaa, mutta aluksi oli tosi vaikea pysyä perässä. Kävimme myös yhdessä huvipuistossa. Minäkin rakastan vuoristoratoja, mutta inhoan sellaisia laitteita, jotka vain pyörivät. Sinua heilutellaan kuin tehosekoittimessa ja sen jälkeen sinulla on hirveä olo. En itse koe sitä varsin miellyttäväksi, mutta jokainen tavallaan”, poika sanoi ja otti sitten kansionsa esille. Hän selasi sitä hetken, ennen kuin ojensi yhden piirroksen tytön eteen. Se esitti perinteistä saksalaista taloa. Olin tehnyt kuvan mustavalkoiseksi, enkä ollut aivan tyytyväinen valintaani. Osasin paljon paremmin maalata, ehkä maalaisin talon ensi kesänä.
”Tuolla asuu minun ’Oma’ ja ’Opa’ – tai siis isoäiti ja -isä”, Isaiah selitti. ”Etkö muuten sinäkin piirtänyt?” Poika ei halunnut tunkeilla liikaa, mutta häntä kiinnosti todella paljon muiden ihmisten taide. Taikamaailman taide oli kiinnittänyt heti hänen huomionsa. Puhuvat ja oman persoonan omaavat taulut jaksoivat ihmetyttää Isaiahia todella paljon. Oliko maalauksessa oleva henkilö vain varjo henkilöstä, josta se oli maalattu? Tajusiko se, että oli maalauksessa? Eikö maalausten henkilöitä ahdistanut ajatus siitä, että he ovat vain maalauksia? Isaiah ei kuitenkaan esittänyt yhtäkään kysymyksistä Ashalle. Oli ehkä parempi pysyä kevyemmissä aiheissa.

Nimi: Cer Bronson

25.07.2017 20:31
Axelin aiempi kireys suli pois Cerin vastauksesta. Tuo sanoi naurahtaen vanhempiensa olevan kamalia, ja Cer naurahti vilkaisten tuota myötätuntoisesti.
"Mutta Axel on kapinallinen ja rikkoo heidän sääntöjään", sanoi Robbie virnistäen ja Axel vain nyökkäsi tuohon. Cer hymähti huvittuneesti.
"Mitä sä teet tänään?" Axel kysäisi tytöltä ja hymyili. Cer ei voinut olla huomaamatta Robbien virnistystä.
"En ole suunnitellut vielä mitään", Cer kohautti olkiaan. Axel ehdotti Adrianin tapaamista, ja tyttö nyökkäsi samantien.
"Se voisi olla kivaa. Harmi ettei Adrian pääse ekoille tunneille", hän totesi, mielessään kuva Adrianista masentuneena sairaalasiivessä kun toiset pitivät hauskaa lentotunneilla.

Nimi: Axel Hansley

25.07.2017 19:37
Axel hymyili helpottuneena Cerille ja Robbie huokaisi äänettömästi.
"Mun vanhemmat on ihan kamalia" Axel totesi ja uskalsi jopa hieman naurahtaa. Hänellä oli ystäviä, joita hänellä ei saannut olla, mainiota! Robbie ikäänkuin luki Axelin ajatukset:
"Mutta Axel on kapinallinen ja rikkoo heidän sääntöjään" Robbie virnisti ja Axel nyökkäsi. Hän todella olisi kapinallinen ja tekisi kaikkensa ollakseen Cerin ja muiden jästisyntyisten seurassa.
"Mitä sä teet tänään?" Axel kysyi Ceriltä hymyillen. Robbie virnisti taas Axelin selälle, mutta malttoi pitää suunsa kiinni.
"Tota.. Jos vaikka haluisit mennä meidän kanssa tapaamaan Adriania?" Axel jatkoi varovasti.

Nimi: Coral Winslet

25.07.2017 19:20
Coral heräsi aamulla siihen, kun Mary hänen vieressään sijaitsevalla sängyllä kolisteli hieman liian äänekkäästi matka-arkkuaan penkoessaan sen sisältöä. Coral nousi toista silmäänsä hieroen istumaan ja katsomaan kelloa, joka näytti olevan hieman yli yhdeksän, eli aamupalan aika. Maryn huomatessa, että tyttö oli herännyt hän nosti nopeasi katseensa häneen.
"Huomenta ja anteeksi, et kai herännyt takiani?" hän kysyi pahoitellen sulkien matka-arkkunsa kiinni.
"Taisin herätä, mutta ei se haittaa, sillä herätit minut juuri sopivasti aamupalalle", Coral sanoi hymyillen työntäen peittonsa syrjään. Tyttö avasi yön ajaksi jättäneet kahdet hollantilaiset lettinsä, joiden takia hänen hiuksensa olivat nyt kiharassa. Hän harjasi ne nopeasti ja teki myös muut aamutoimet ja lähti sitten ulos makuusalisesta ja oleskeluhuoneesta kohti Suuressa salissa olevalle aamupalalle.

Suuressa salissa Coral valikoi paikkansa melko läheltä Aaronia, mutta päätyi sitten vaihtaa sitä kauemmaksi, sillä ei jaksanut kuunnella Aaronia, jonka suu kävi parhaillaan tuhatta ja sataa. Tyttö otti uudella paikallaan lautaselleen puuroa, jota syökin harvemmin aamupalalla ja alkoi sitten syödä sitä lusikallaan. Hetken syötyään hänen seurakseen istui Mary, joka oli ilmeisesti viimein poistunut oleskeluhuoneesta.

Nimi: Asha Delaney

25.07.2017 17:48
Isaiah kuunteli Ashan selitystä ja jatkoi sitten samasta aiheesta.
"Taikuus vaikuttaa kulkevan perimässä, sillä itseään puhdasverisiksi kutsuvat tulevat vanhoista velhosuvuista. Kai tavallisilla ihmisilläkin, jotka saavat velho- tai noitalapsia, on ainakin jonkin verran taikuutta perimässään. Mutta mikä määrittää, onko perimässä tarpeeksi taikuutta?"
Asha ei osannut vastata, ja hän tyytyi kohauttamaan olkiaan tietämättömän näköisenä. Kylläpä keskustelu oli ajautunut lyhyessä ajassa hyvin syvällisille raiteille.
"Asiasta toiseen. Mitä teit lomalla?" Isaiah vaihtoi puheenaihetta hetken päästä.
Normaali keskustelunaihe sopi Ashalle, vaikka hän ei ollut tehnyt lomallaan oikeastaan mitään jännittävää.
"Sitä tavallista", hän vastasi. "Hengasin kavereiden kanssa aika paljon. En reissannut ihan hirveästi... kävin minä itse asiassa alkukesästä huvipuistossa."
Asha muisteli retkeään.
"Rakastan vuoristoratoja", hän naurahti ja jäi pohtimaan, tuntuisikohan lentäminen samanlaiselta.
Hetken päästä tämä havahtui aatteistaan. "Entä sinä, mitä sinä teit?"

Nimi: Cer

25.07.2017 17:25
Asha Delaney: 3 kaljuunaa, 5 tupapistettä
Isaiah Sawyer: 3 kaljuunaa, 6 tupapistettä
Axel Hansley, Robbie Lomen NPC: 5 kaljuunaa, 10 tupapistettä
Cer Bronson: 2 kaljuunaa, 4 tupapistettä

Nimi: Cer Bronson

25.07.2017 17:21
Cer otti kirjeen käsiinsä ja luki sen pikaisesti läpi. Hän oli hetken hiljaa, tietämättä mitä sanoa. Miten kellään voi olla noin ankarat - tai ahdasmieliset - vanhemmat? Tai kyllähän tyttö ymmärsi, olivathan nuo kuolonsyöjiä. Mutta Cer ei vain voinut ymmärtää, millä järjellä jästisyntyiset olivat toisia velhoja alempana. Axel raukka, joutuikohan hän kuuntelemaan samaa aina kotona?
"Cer, tiedäthän että Axel pitää sinusta, eikä hän ole samaa mieltä kuin vanhempansa?" Robbie sanoi hiljaisella äänellä, ja Cer siirsi katseensa Axeliin jonka naama punotti nyt.
"Mm", Cer hymähti lopulta olevansa samaa mieltä ja hymyili. "Ei hän tietenkään ole vanhempiensa puolella."

Nimi: Isaiah Sawyer

25.07.2017 16:28
Isaiah kuunteli Ashan puhetta. Tyttö mietti, millä muulla termillä voisi kuvailla noitaa tai velhoa, jonka vanhemmat eivät osaa taikoa. Poika ei huomauttanut, että tarvitsiko sellaista termiä edes olla, vaan piti suunsa kiinni. Hän oli pitänyt aikamoisen puheen hetki sitten ja antoi Ashan puhua rauhassa. Hän ei halunnut vaikuttaa epäkohteliaalta tai siltä, että häntä ei kiinnostanut tytön jutut. Ashalla oli mielenkiintoisia näkökulmia asioihin, joita Isaiah oli pitänyt mustavalkoisina.
"En ole oikeastaan koskaan tullut ajatelleeksi sitä, että jästisyntyinen kuulostaa alemmalta kuin puhdasverinen. Tiedätkö, olen ajatellut sitä vain sanana, vähän kuin koira on koira ja lamppu on lamppu", tyttö totesi ja jatkoi: "Mutta olet mielestäni täysin oikeassa siinä, että meitä ei pitäisi määrittää verisäädyn mukaan. Ei kai tavalliset ihmiset edes pystyisi saamaan velho- tai noitalapsia, jos sillä olisi väliä?" Isaiah kohautti olkiaan Ashalle.
”Taikuus vaikuttaa kulkevan perimässä, sillä itseään puhdasverisiksi kutsuvat tulevat vanhoista velhosuvuista. Kai tavallisilla ihmisilläkin, jotka saavat velho- tai noitalapsia, on ainakin jonkin verran taikuutta perimässään. Mutta mikä määrittää, onko perimässä tarpeeksi taikuutta?” poika pohti. Jälleen lisää kysymyksiä. Isaiah tunsi kaikkien itseään vaivaavien kysymysten painon olkapäillään. Hänen olisi saatava ajatukset muualle.
”Asiasta toiseen. Mitä teit lomalla?” poika kysyi Ashalta, yrittäen keksiä mahdollisimman normaalin keskustelunaiheen. Jos tytöllä oli tavallinen perhe, kuten Isaiahilla, voisi keskustelu suuntautua normaalin maailman pariin. Poika kaipasi kuumeisesti puhumista asioista, joista hän tiesi edes jotain.

Nimi: Robbie Lomen (Axel Hansley)

25.07.2017 15:55
Robbie kuunteli mitä kirjeessä luki ja vilkaisi yhtä hämmentyneenä Axelia, kuin tuo itsekkin oli. Ei käynyt järkeen, että Axelin vanhemmat olisivat voinneet saada tietää? Pojat olivat hetken hiljaa, mutta huomasivat sitten Cerin, joka oli tulossa heidän luokseen! Tyttö kysyi kirjeestä ja pojat selittelivät, mutta Cer vain vilkaisi heitä ihmetellen. Robbie katsoi neuvottomana kuinka Axel lopulta ojensi kirjeen Cerille. Hän halusi tehdä jotakin, mutta ei tiennyt mitä. Entä jos Cer ei enää suostuisi olemaan Axelin kanssa? Tuon kirjeen takia? Robbie ajatteli kauhuissaan.
"Cer, tiedäthän että Axel pitää sinusta, eikä hän ole samaa mieltä kuin vanhempansa?" Robbie lopulta sopersi ja katsoi Axelia, jonka naama alkoi punertaa.

Nimi: Axel Hansley

25.07.2017 15:47
Axel vavahti sillä Cer tuli heidän luokseen ja kysyi kirjeestä.
"Ööh tuota.. En usko että haluat tietää" Axel mutisi ja yritti saada apua Robbielta, joka vain katsoi neuvottomana häntä.
"Joo, se ei ole Axelin vika, mutta sinä et halua tietää" Robbie sanoi nopeasti ja Cer jäi seisomaan ihmetellen heidän eteensä. Axel haroi hiuksiaan ja toivoi, että ei näyttäisi niin hermostuneelta. Lopulta Axel vain ojensi kirjeen Cerille, joka alkoi lukea sitä hämmentyneenä. Axel katsoi jännittyneenä Cerin reaktiota, mutta tyttöhän tiesi jo, että hänen vanhempansa olivat kuolonsyöjiä.

Nimi: Cer Bronson

25.07.2017 15:07
Cer vilkaisi vaivihkaa Luihuisten pöytään, ja näki aika onnettoman oloisen Axelin pitävän kirjettä käsissään ja sanovan jotain Robbielle. Olikohan poika saanut ei-niin-miellyttävää postia? Samassa tytön katseen tielle istahti tähän mennessä raivostuttavin henkilö koko Tylypahkassa: Aaron. Poika oli juuri avaamassa suutaan, mutta Cer keskeytti hänet kylmästi:
"Aaron, ei pahalla mutta ei kiinnosta - mitä ikinä olitkaan selittämässä!" Sitten tyttö nousi ripeästi penkiltään ja jätti taakseen varsin myrtyneen näköisen Aaronin Korpinkynnen pöytään. Cerin posket kuumuivat samantien häpeästä - tiuskia nyt omille tupalaisilleen! -, mutta hän kuitenkin suuntasi Axelin ja Robbien luokse Luihuisen pöytään ja istahti heitä vastapäätä.
"Mitä postia sait?" tyttö kysyi varovaisesti katsellen uteliaasti Axelin käsissä olevaa paperia.

Nimi: Asha Delaney

25.07.2017 14:36
Isaiah hätkähti Ashan sanoessa sanan "jästisyntyinen".
"Jästisyntyinen? Sinä vain nielet sen, että muut kutsuvat sinua jästisyntyiseksi?" hän kysyi.
Asha ei kerennyt vastaamaan mitään, kun poika jo jatkoi hieman happaman oloisena:
"Vai onko se vasta sitten loukkaavaa, kun sinua sanotaan kuraveriseksi?"
Hänen mukaansa asiaa pahensi se, että muut noidat ja velhot kutsuivat itseään "puhdasverisiksi", mikä asetti "ei-puhdasveriset" heidän alapuolelleen. Isaiah lopetti saarnansa hetkeksi ja pysähtyi vetämään henkeä - sitten tämä hymyili Ashalle pahoittelevasti.
"Anteeksi. Osuit herkkään paikkaan", Isaiah sanoi.
Asha pohti hetken, ennen kuin vastasi mitään.
"Onhan 'jästi' aika rumalta kuulostava sana, mutta... mitä muuta termiä voisi käyttää noidasta tai velhosta, joinka vanhemmat eivät osaa taikoa?" hän aloitti varovasti. "Ja hyi, minusta kuraverinen on ikävä haukkumasana."
Onneksi Ashaa kukaan ei ollut haukkunut hänen verisäätynsä takia.
"En ole oikeastaan koskaan tullut ajatelleeksi sitä, että jästisyntyinen kuulostaa alemmalta kuin puhdasverinen. Tiedätkö, olen ajatellut sitä vain sanana, vähän kuin koira on koira ja lamppu on lamppu", tyttö alkoi höpöttämään. "Mutta olet mielestäni täysin oikeassa siinä, että meitä ei pitäisi määrittää verisäädyn mukaan. Ei kai tavalliset ihmiset edes pystyisi saamaan velho- tai noitalapsia, jos sillä olisi väliä?"
Asha ainakin aikoi todistaa kaikille muuta epäileville, että hänestä tulisi yhtä taitava noita kuin muistakin.

Nimi: Axel Hansley

25.07.2017 12:59
".. Ja sen takia tässä on juuri sen verran kaloreita" Aaron päätti selostuksensa leivän kaloreista ja pojat nyökyttelivät esittäen, kuin olisivat kuunnelleet paria sanaa enempää. Aaron hymyili onnellisena ja lähti sitten onneksi omaan pöytäänsä. Axelin mielenkiinto siirtyi pöllöön, joka laskeutui hänen lautasensa eteen kirje kiinni koivessaan. Axel katsoi tarkemmin pöllöä ja tajusi sen olevan hänen Sam tornipöllönsä. Sam rääkäisi närkästyneenä ja Axel kiirehti irroittamaan kirjeen sen jalasta. Sam nokkaisi hänen leipäänsä ja lensi pois, luultavasti lepäämään pöllölään. Robbie katsoi kiinnostuneena kirjettä Axelin käsissä ja hoputti poikaa avaamaan sen. Axel repäisi kuoren auki ja luki tekstin ääneen.

"Rakas poika Axel, tämän jälkeen et ehkä ole enää niin rakas meille! Sinä olet luokannut syvästi sukuamme tutustumalla useampaan jästisyntyiseen oppilaaseen koulussasi. Kai sinä poika tajuat, että se on kamalan vastuutonta ja holtitonta. Me jouduimme pinteeseen sinun hölmöilyidesi takia. Onneksi sentään olet Luihuinen! Jos et ala käyttäytyä paremmin me harkitsemme sinun siirtoasi Durmstrangiin.

Rosalie ja Jacob"

Axel henkäisi syvään ja katsoi onnettomana Robbieta, joka vain kohautti hartioitaan.
"Mistä he edes voivat tietää?" Axel parahti ja huomasi Cerin istuneen Korpinkynnen pöytään.

Nimi: Cer Bronson

25.07.2017 12:38
Cer heräsi väsyneesti kun makuusalin ikkunoista tulvi huoneeseen valoa. Hän veti voihkaisten peiton päänsä yli pitäen silmänsä suljettuina, sillä ei suoraansanottuna halunnut nousta vielä. Tytön viereltä kuitenkin kuului vaativa naukaisu, ja Cer nousi vastahakoisesti istumaan.
"Huomenta Belle", hän leperteli kissalleen ja rapsutti sitä korvan takaa. Kellon täytyi olla lähemmäs kahdeksan, sillä aurinko oli jo hyvää matkaa nousemassa. Tyttö nousi ja avasi matka-arkkunsa, tonkien sieltä esiin yhden lempihameistaan: musta, noin puoleen reiteen ylettävä kellohame. Sen lisäksi hän veti yllensä valkoisen cold shoulder-pitkähihaisen. Iloisena siitä, ettei viikonloppuisin tarvinnut käyttää koulupukua Cer letitti hiuksensa pikaisesti kahdelle tavalliselle letille, ja suuntasi ulos oleskeluhuoneesta.

Suuressa salissa oli muutamia oppilaita, ja Cer äkkäsi Luihuisen pöydässä Axelin, Robbien sekä oman tupansa Aaronin, joka vaikutti selittävän vaihteeksi jotain todella pitkäveteistä. Cer ei viitsinyt änkeytyä heidän seuraansa, joten hän vain asteli Korpinkynnen pöydän etupäähän pohtien samalla milloin Coral mahtoi herätä.

Nimi: Axel Hansley

25.07.2017 11:41
"Huomenta" Robbie tervehti ja nykäisi Axelin peiton pois. Axel yritti olla välittämättä ja jatkoi nukkumista ilman peittoa. Robbie katseli turhautuneena poikaa, mutta sai sitten idean.
"Aquatulio" Robbie sanoi ja osoitti taikasauvallaan Axelia. Hänen taikansa oli surkea ja sauvan päästä valui vain muutama tippa vettä Axelin lakanoille.
"Okei okei, anna jo olla" Axel nurisi ärtyneenä ja nousi ylös. Robbie istahti omalle sängylle odottamaan, että Axel pukeutuisi. Robbie maha alkoi puolestaan nurista, kun Axel ei millään löytänyt toista sukkaansa.
"Löytyi!" Axel hihkaisi ja he lähtivät oleskeluhuoneeseen.
"Mitäs tänään tehdään?" Robbie kysyi, kun he kävelivät käytävää pitkin etsien Suurta salia.
"Käydään ainakin Adrianin luona" Axel ehdotti ja Robbie nyökkäsi hyväksyvästi.

Axel kaatoi lautaselleen muroja ja vilkuili vaivihkaa Korpinkynnen pöytään. Ceriä ei näkynyt, mutta Aaron istui yksinään ja äkkäsi Axelin katseen. Siinä samassa Aaron oli jo tullut heidän luokseen ja Axel voihkaisi äänekkäästi.
"Tiedättekö kuinka paljon kaloreita tässä leivässä on?" Aaron kysyi välittömästi ja osoitti kädessään olevaa paahtoleipää. Robbie ja Axel pudistivat päätään huokaisten ja Aaron innostui.
"Sehän on aivan helppo nakki! Nimittäin.." Aaron alkoi selittää jotakin pitkää selostusta leipänsä kaloreista, mutta Axel keskittyi pöllöön joka oli juuri lentänyt Luihuisen pöydän ylle.

Nimi: Isaiah Sawyer

25.07.2017 09:49
Isaiah hätkähti kuullessaan tytön sanovan jästisyntyinen. Hän katsoi tyttöä yllättyneenä ja kohotti toista kulmaansa.
"Jästisyntyinen? Sinä vain nielet sen, että muut kutsuvat sinua jästisyntyiseksi?" poika kysyi ja toivoi, että hänen äänessään ei ollut ainakaan kovinkaan suurta määrää ärsyyntymistä. Luulisi, että taikamaailmassa olisi opittu olemaan lokeroimatta ihmisiä - tai velhoja ja noitia - tiettyihin lokeroihin. Mutta ei. Ei kai ihmisten luonne muutu, vaikka suonissa virtaisikin taikaa.
"Vai onko se vasta sitten loukkaavaa, kun sinua sanotaan kuraveriseksi?" Isaiah kysyi happamana. Hän oli kuullut tuon haukkumasanan ensimmäistä kertaa jo junassa. Poika muisti selvästi halveksuvan äänensävyn ja ylimieliset katseet. Oliko sillä todella väliä, kuuluiko joku johonkin tunnettuun velhosukuun vai tuliko hän tavallisten ihmisten maailmasta?
"Ei asia muuten olisi niin paha, mutta kun ne toiset kutsuvat itseään puhdasverisiksi. Se asettaa meidät "ei-puhdasveriset" heti heidän alapuolelleen. Sama asia, kun ihmisten maailmassa kuninkaallisia kutsutaan siniverisiksi", Isaiah jatkoi paasaustaan. Hän hiljeni hetkeksi, veti syvää henkeä ja hymyili pahoittelevasti Ashalle. "Anteeksi. Osuit herkkään paikkaan."Nimi: Asha Delaney

25.07.2017 00:23
"En tiedä", Asha kohautti olkiaan pojan udellessa loukkaantuneen oppilaan vointia. "Kuulin vain eräältä toiselta oppilaalta huhuja."
Isaiah totesi, että turvallisuus taitoi olla myytti taikamaailmassa.
"Onkohan epäkohteliasta kysyä kummitukselta miten hän kuoli?" poika heitti kysymyksen ilmaan.
Sitten hän vaipui ajatuksiinsa hyvin pitkäksi aikaa, otsa keskittyneesti rypyssä. Asha vilkuili Isaiahia vähän väliä miettien, mitä tämä mahtoi noin kovasti ajatella. Juuri kun tyttö oli aloittamassa keskustelua uudestaan, poika näytti palaavan takaisin tähän hetkeen ja kohdisti katseensa häneen.
"Tunnetko muuten ketään täältä? Siis ennestään?" Isaiah kysyi, viitaten esimerkiksi serkkuihin tai sisaruksiin.
Hän sanoi olevansa "vähän pihalla" asioista Tylypahkassa, ja siihen Asha pystyi samaistumaan täysin.
"En tunne täältä ketään", hän pudisteli päätään ja päätti jatkaa. "Olen jästisyntyinen, eikä minun suvussani tietääkseni ole muita velhoja tai noitia. Minäkin voisin sanoa olevani pihalla aika monesta jutusta."
Tyttö hymähti hieman ja hörppäsi vettä pikaristaan pojan täyttäessä omaansa.

Nimi: Isaiah Sawyer

24.07.2017 23:29
"Minä kuulin, että joku ensiluokkalainen kerkesi jo satuttaa itsensä portaissa", Asha sanoi Isaiahille ja poika katsoi häntä otsa rypyssä.
"Jo nyt? Tiedätkö kävikö hänelle pahasti?" hän kysyi enemmän mielenkiinnosta kuin huolesta. Kyllä taikakoulussa oli varmaan taikaterveydenhoitajia tai jotain vastaavaa.
"Onhan se periaatteessa riski. Miksihän portaita ei voisi tehdä turvallisemmaksi vaikka jollain taialla? Onneksi meidän tupamme on pohjakerroksessa", Asha jatkoi ja Isaiah nyökytteli vastaukseksi ja totesi hetken kuluttua:
"Mutta turvallisuus taitaa taikamaailmassa olla myytti." Pojan otsa oli jäänyt mietteliääseen ryppyyn. Hänen aivonsa kävivät ylikierroksilla ja yrittivät parhaansa mukaan ymmärtää taikamaailmaa, johon hän oli päätynyt. Liikkuvat portaat, elävät maalaukset, kummitukset... Kummituksia ajatellessaan Isaiah vilkaisi Puuskupuhin tupakummitusta, Lihavaa munkkia, joka katseli haikeana oppilaiden syömistä.
"Onkohan epäkohteliasta kysyä kummitukselta miten hän kuoli?" poika pohti ääneen, osoittamatta kysymystä suoraan Ashalle. Poika oli kiinnittänyt heti huomiota kummituksiin. Tiesivätkö he enemmän kuolemasta kuin he, jotka eivät ole vielä sitä kokeneet? Saivatko he tehdä valinnan vai heräsivätkö he yhtenä päivänä kummituksina? Muistivatko he oman kuolemansa? Muistivatko he miltä se tuntui? Oliko seinien ja ihmisten läpi kulkeminen aluksi outoa? Oliko se vieläkin outoa? Tottuiko siihen? Katuvatko he sitä, että joutuivat tai pääsivät kummituksiksi? Haluaisivatko he jatkaa eteenpäin elämässään - vai sanoisiko kuolemassaan? Taikamaailma näyttöi antavan hirveästi kysymyksiä ja todella vähän vastauksia. Ehkä niihin saisi vastauksen, jos vain jaksaisi perehtyä asiaan.
"Tunnetko muuten ketään täältä? Siis ennestään?" Isaiah kysyi, kun tajusi olleensa todella pitkän ajan hiljaa. "Tarkoitan, onko sinulla tyyliin serkkuja tai sisaruksia jo täällä? Mä olen vähän pihalla kaikesta ja helpottaisi jos tuntisin jonkun, joka on perillä asioista" Sanojensa päätteeksi poika otti hieman salaattia ja kaatoi pikariinsa vettä - tai ainakin se näytti vedeltä.

Nimi: Cer Bronson

24.07.2017 22:42
Kun kello alkoi lähestymään yhtätoista, Cer sulki kirjansa ja nousi penkiltä. Tyttö lähti astelemaan kohti Korpinkynnen oleskeluhuonetta, joka sijaitsi länsitornissa. Hänen täytyi tuttuun tapaan vastata arvoitukseen sisäänpäässäkseen, jonka jälkeen ovi lehahti auki ja Cer suuntasi suoraa päätä tyttöjen makuuhuoneeseen. Hän laittoi kirjansa yöpöydälle, ja veti matka-arkkunsa sängyn alta. Belle kiehnäsi hänen kylkeään vasten samalla kun hän nappasi matkatavaroiden seasta yöshortsit ja t-paidan, jotka tyttö puki nopeasti ylleen. Viimeiseksi hän avasi hiuksensa, joiden harjaus sattui hieman, kun ne olivat olleet koko päivän korkealla poninhännällä. Sitten Cer sujahti sänkyynsä peiton alle, ja sulki silmänsä vajoten saman tien uneen.

Nimi: Axel Hansley

24.07.2017 21:59
Axel kaiveli arkkuaan etsiskellen jotakin luettavaa. Hänellä oli oppikirjojen lisäksi monia muita kirjoja. Robbie tutkaili ystävänsä touhua tarkkaavaisena ja vilkaisi omaa arkkuaan, josta löytyi vain oppikirjat.
"Anna mulle joku kirja" Robbie pyysi ja hetken pohdittuaan Axel heitti hänelle Ison-Britannian ja Irlannin huispausjoukkueet kirjan, joka sai Robbien hihkaisemaan. Axel alkoi puolestaan lukea Luonnon aateluus, velhosukututkimus, jossa mainittiin myös hänen sukunsa. Kirjassa oli maininta siitä, kuinka Axelin suku oli ajanut eteen päin jästisyntyisten poistamista taikakouluista. Axel irvisti ajatukselle perheestään ja syventyi kirjan pariin. Tunnit vierivät ja pojat lukivat, sekä juttelivat keskenään. Lopulta kello näytti jo puoli yhtätoista ja Axel vetäisi mustan samettisen yöpukunsa päälleen.
"Öitä" Robbie mutisi sängystään ja heitti kirjan Axelin arkun päälle.
"Öitä" Axel vastasi, mutta ei vaivautunut enää laittamaan kirjaa arkkuun. Makuusalissa oli hieman viileää, joten Axel kaivautui peittonsa alle sulkien silmänsä.

Nimi: Cer Bronson

24.07.2017 14:14
Cer havahtui kun kuuli tervehdyksen, ja käänsi katseensa käytävälle, jossa näki kaksi tuttua luihuista; Axel ja Robbie.
"Hei!" tyttö huikkasi pojille, ja kummasteli hetken kuinka Robbie näytti repeävän minä hetkenä hyvänsä nauramaan. Cer kääntyi takaisin Axelin puoleen, joka kysäisi kirjasta.
"Joo, aloitin tämän lukemisen aamulla", Cer kertoi ja hymyili. "Öitä!"

Nimi: Asha Delaney

24.07.2017 13:43
Pöytä täyttyi ruuasta, ja Asha otti lautaselleen muutaman kermaperunan, salaattia ja jotain sienikastikkeelta näyttävää. Hän kuunteli samalla Isaiahin selostusta siitä, kuinka tämänkin mielestä taikuus oli hienoa.
"Mutta kaipaan kännykkääni. Minun oli kiva selittää kavereilleni, että lähen sisäoppilaitokseen, josta voin ottaa yhteyttä vain kirjeiden avulla", hän sanoi sitten pyöräyttäen silmiään.
"No joo", Asha naurahti. "Minunkin kaverini olivat ihan puulla päähän lyötyjä."
Asha muisteli hetken, kuinka hänen muutama ystävänsä oli kauhistellut sitä, että Asha joutuisi jättämään kännykän kotiin. Ei tyttö kännykkäänsä ollut ihan kamalasti edes käyttänyt, mutta kuitenkin - olihan se ollut kätevä yhteydenottotapa.
"Ja kaiken lisäksi tämä linna on täynnä turvallisuusriskejä! Esimerkiksi liikkuvat portaat siirtyvät miten sattuu", Isaiah jatkoi hieman tuohtuneen kuuloisena.
"Minä kuulin, että joku ensiluokkalainen kerkesi jo satuttaa itsensä portaissa?" Ashan mieleen tuli. "Onhan se periaatteessa riski. Miksihän portaita ei voisi tehdä turvallisemmaksi vaikka jollain taialla? Onneksi meidän tupamme on pohjakerroksessa."
Hän tökkäsi haarukkansa salaatinlehteen ja vei sen suuhunsa. Isaiah oli varmaankin jästisyntyinen kuten hänkin, tytön mielessä käväisi - hänellähän oli ollut myös kännykkä. Asha ei viitsinyt kysyä asiaa, sillä hän tiesi, että kaikki eivät pitäneet verisäädystään puhumisesta.

Nimi: Axel Hansley

24.07.2017 13:38
Axel ja Robbie lähtivät Suuresta salista runsaan illallisen jälkeen ja näkivät Cerin istumassa käytävässä.
"Moi" Axel heilauutti kättään Cerille, joka istui nenä kiinni kirjassa. Axel tunsi selässään Robbien virnuilun ja kääntyi irvistääkseen ystävälleen.
"Luetko Huispaus kautta aikojen? Minullakin on se" Axel jatkoi Robbiesta välittämättä.
"Mutta me ei enää häiritä sua, öitä" Axel lisäsi kiireesti ja lähti tallustelemaan eteen päin naurua pidättelevä Robbie rinnallan.

Nimi: Cer Bronson

24.07.2017 12:54
// Huomatkaa aikaskippaus

Cer asteli juuri kirja sylissään pois Suuresta salista. Hän oli juuri käynyt iltapalalla, lueskellen samalla "Huispaus kautta aikojen", jonka lukemisen oli aloittanut jo päivällä. Tyttö etsiskeli kelloa, ja pian löysikin - se näytti vasta kahdeksaa, joten hiljaisuus alkaisi vasta kahden tunnin päästä. Cer ei halunnut mennä ihmistentäytteiseen oleskeluhuoneeseen, vaan pysähtyi seinustalla kahden pylvään väliselle penkille istumaan. Hän nosti jalkansa koukkuun ylös ja nojasi kylmään kiveen takanaan. Nyt hän syventyi kirjan maailmaan.

Nimi: Isaiah Sawyer

24.07.2017 09:57
Isaiah pyyhki tuhriutuneet kätensä servettiin ja kääntyi sitten takaisin tytön puoleen. Tyhjät lautaset olivat täyttyneet monista ruokalajeista, joita kaikkia poika ei edes pystynyt tunnistamaan. Taikuus onnistui yhä yllättämään häntä hieman ja Isaiah hymyili pelkästä ihmetyksestä.
"Minäkään en oikein ole tottunut sulkakyniin. Tai siis, eikö vaikka kuulakärkikynä olisi helpompi? Mutta myönnän kyllä että tykkään kaikesta vanhasta ja taianomaisesta", Ashaksi esittäytynyt tyttö kertoi hymyillen.
"Kyllä tämä kaikki on todella hienoa ja tunnen olevani jonkun fantasiakirjan sisällä", Isaiah sanoi ja vilkaisi kattoon, joka näytti aivan oikealta taivaalta.
"Mutta kaipaan kännykkääni. Minun oli kiva selittää kavereilleni, että lähen sisäoppilaitokseen, josta voin ottaa yhteyttä vain kirjeiden avulla", poika sanoi ja pyöräytti silmiään. Sen jälkeen hän uskaltautui ottamaan edessään olevaa riisiä ja kanaa.
"Ja kaiken lisäksi tämä linna on täynnä turvallisuusriskejä! Esimerkiksi liikkuvat portaat siirtyvät miten sattuu", Isaiah jatkoi. Ashalle oli mukava jutella ja poika alkoi viihtyä hänen seurassaan. Ja kaiken lisäksi tyttö tiesi kuulakärkikynistä!

©2017 sᴇᴄᴛᴜᴍsᴇᴍᴘʀᴀ - suntuubi.com